22 Νοεμβρίου 2015

Γονείς και μαθητές μιλούν για το Φροντιστήριό μας.

Ευχαριστήρια Επιτυχόντων στις
Ανώτατες Σχολές Γονέων – Μαθητών

Θέλω να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος που με την υποστήριξη του και τη σωστή επιστημονική του καθοδήγηση, συνέβαλε στην επιτυχία μου να εισαχθώ στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Υπολογιστών (Πάτρα).
Παναγιώτης Μανωλέας

Θερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος για την άριστη προετοιμασία της κόρης μας Αναστασίας Αγγελής και την εισαγωγή της στην Σχολή Αστυφυλάκων.

Αντώνιος και Ελένη Αγγελή
Ευχαριστώ θερμά τον καθηγητή μου Βασίλειο Δικαιουλάκο – Φυσικό για τη πολύτιμη καθοδήγηση του να διακριθώ με 19,4 στο μάθημα της Φυσικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023 και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος για την εισαγωγή μου στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Ευδοκία Καμαρινοπούλου

Ευχαριστώ θερμά τον καθηγητή μου Βασίλειο Δικαιουλάκο – Φυσικό για τη πολύτιμη καθοδήγησή του να διακριθώ με 100 στο μάθημα της Φυσικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020 και όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος για την εισαγωγή μου με σειρά 13η στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΜΠ).
Δήμητρα Θεοδώρα Τεντζογλίδη

Θερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασιλείος Δικαιουλάκος για την άριστη προετοιμασία μου, η οποία ήταν καθοριστική για να εισαχθώ 4ος στη Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ).
Θεόδωρος Μπούμπουλης

Ευχαριστώ θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Βασίλειος Δικαιουλάκος» και ιδιαιτέρως τον καθηγητή μου Φυσικής Βασίλειο Δικαιουλάκο για την επιτυχία μου να εισαχθώ στην Σχολή Πολιτικών Μηχανικών στο Πανεπιστήμιο Πατρών.
Παναγιώτης Κωτσάκης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος που με την υποστήριξή του και τη σωστή επιστημονική του καθοδήγηση, συνέβαλε στην επιτυχία μου να εισαχθώ στην Σχολή Οδοντιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Νικολέτα Μοσχονά

Για την επιτυχία μου στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων ευχαριστώ θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Βασίλειος Δικαιουλάκος» για την ποιότητα στην εκπαίδευση και την καθοριστική συμβολή του.
Κοντόλαιμου Ελένη Μαρία

Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείου μου και το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασιλείος Δικαιουλάκος που με την εκπαιδευτική τους πείρα επέτυχα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ) Μηχανικοί – Στρατ.Σχολές με σειρά 2ος.
Βασίλειος Καλογερόπουλος

Ευχαριστώ θερμά τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος και ιδιαιτέρως τον ίδιο προσωπικά για την συμβολή τους στην επιτυχία μου να εισαχθώ 3ος σε σειρά στη Σχολή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Σταύρος Γιαννόπουλος του Κωνσταντίνου

 

Θερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασιλείου Δικαιουλάκου για την άριστη προετοιμασία που υπήρξε καθοριστική στην εισαγωγή μουστη Σχολή Αστυφυλάκων Γεν. Σειρά με σειρά 45η.

Ευσταθία Κορομηλά

 

 

Ευχαριστώ θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε.  Βασίλειος Δικαιουλάκος για τη σημαντική συμβολή και βοήθεια στην επιτυχία μου να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ΕΜΠ.

Αθανάσιος Μπουφέας

 

 

 

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος που με την υποστήριξή του και τη σωστή επιστημονική του καθοδήγηση, συνέβαλε στην επιτυχία μου να εισαχθώ στη Σχολή Φυσικής στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αρβανίτη Μαρίνα

Ευχαριστώ θερμά τον Φυσικό Βασίλειο Δικαιουλάκο για την ουσιαστική του καθοδήγηση στην επιτυχία μου να εισαχθώ στην σχολή της 1ης επιλογής μου, Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Παπαδημητρίου Σοφία

 

Θερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε. «Βασίλειος Δικαιουλάκος», αλλά και τον ίδιο προσωπικά που με τη σωστή επιστημονική καθοδήγηση του, συνέβαλε τα μέγιστα στην εισαγωγή μου στο ΤμήμαΒιοϊατρικών Επιστημών (Θεσσαλονίκη) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας.

Ελένη Βλαχοθανάση

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, καθώς και των καθηγητών του Φροντιστηρίου, στην επιτυχία μου στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Άρμπερ Αβτζής

 

 

Ευχαριστώ θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε.“Δικαιουλάκος Βασίλειος” για την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές και την εισαγωγή μου στη Σχολή Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Νίκος Γεωργόπουλος

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Μ.Ε.«Βασίλειος Δικαιουλάκος» που με την υποστήριξή του και τη σωστή επιστημονική του καθοδήγηση συνέβαλε στην επιτυχία μου να εισαχθώ στο Τμήμα Επιστήμης των Υλικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Βασιλική Παπακωνσταντίνου

 

Αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω και δημοσίως τις ευχαριστίες μου στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασιλείου Δικαιουλάκου  και προσωπικά στον καθηγητή Φυσικής κ. Βασίλειο Δικαιουλάκο, πολύτιμο αρωγό στην προσπάθειά μου, ο οποίος με την επιστημονική του κατάρτιση και την αναγνωρισμένη εκπαιδευτική του εμπειρία συντέλεσε στην εισαγωγή μου στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου ως 51ος στην σειρά εισαγωγής.
Με βαθιά εκτίμηση,
Μάριος-Σίμος Σινάπης
Οι γονείς Σινάπης Περικλής και Αριδά Μαρία

 

(Σταύρος Λίγγρης, Βασίλης Δικαιουλάκος & Νικόλαος Λίγγρης)
Θερμά ευχαριστούμε το Φροντιστήριο «Βασίλειος Δικαιουλάκος», αλλά και τον ίδιο προσωπικά που με τη σωστή επιστημονική καθοδήγηση του, συνέβαλε τα μέγιστα στην εισαγωγή του γιου μας Νικόλαου Λίγγρη στην Ιατρική του Πανεπιστημίου Paris Descartes – Παρίσι.
Οι γονείς
Λίγγρης Σταύρος και Καββαδά Κατερίνα

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος και ιδιαιτέρως τον ίδιο προσωπικά για την συμβολή τους στην επιτυχία του γιου μας Γρηγορίου Κωτσάκη στις Πανελλήνιες, στην 1η επιλογή του – Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.
Οι γονείς
Κωτσάκης Ιωάννης και Μίχου Γρηγορία

Θερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασιλείου Δικαιουλάκου για την άριστη προετοιμασία που υπήρξε και καθοριστική στην εισαγωγή της κόρης μας Όλγας Μαργέλη του Δημητρίου στο Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Με εκτίμηση,
Δημήτριος Μαργέλης και Σοφία Καρλή

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος και ιδιαιτέρως τον ίδιο προσωπικά για την συμβολή τους στην επιτυχία του γιου μας ΝΙΚΟΥ ΜΑΥΡΑΚΗ στις Πανελλήνιες, στην 1η επιλογή του – Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης, τους ευχαριστούμε για την ουσιαστική τους καθοδήγηση που συνέβαλε στις 13 διακρίσεις του στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Μαθηματικών – Φυσικής – Χημείας και Βιολογίας.

Οι γονείς

Μάνος και Αθηνά Μαυράκη

 

Για την ποιοτική και την ουσιαστική παροχή γνώσεων, καθώς και την ηθική συμπαράσταση, ευχαριστώ από καρδιάς το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος και ιδιαιτέρως τον ίδιο που συνέβαλε στην εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Δημήτρης και Νίκη

Εξηνταβελώνη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος και όλο το επιστημονικό του δυναμικό του για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη που μου προσέφεραν, ώστε να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Σταύρος Μοσχονάς

Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια για την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, καθώς και των καθηγητών του Φροντιστηρίου, στην επιτυχία μου στην Ιατρική Σχολή Ιωαννίνων.
Μάριος Σούλη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές του Φροντιστηρίου Μ.Ε. Βασίλειος Δικαιουλάκος, καθώς και τον ίδιο προσωπικά, για τη συμβολή του στην εισαγωγή του γιου μας Παναγιώτη Κωνσταντακόπουλου στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Τρίπολης.
Δημήτριος και Κωνσταντίνα
Κωνσταντακοπούλου

Ευχαριστούμε θερμά το φροντιστήριο “Δικαιουλάκος Βασίλης” για την επιτυχία του γιου μας Παναγιώτη Μαστέα στις Πανελλαδικές και την εισαγωγή του στο τμήμα Φυσικοθεραπείας Θεσσαλονίκης. Εκτιμούμε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που δείξατε. Ο Θεός να σας έχει καλά.

 

eyxaristiria2015eyxaristiria2014

thanks_2012_02thanks_2012_01

goneis_1

 

goneis_2

 

goneis_3

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΑισθανόμαστε την υποχρέωση να απευθύνουμε και δημοσίως τις ευχαριστίες μας προς τους καθηγητές του 4ου Λυκείου Καλαμάτας όπου φοίτησε η κόρη μας Πένυ Τσετσενέκου, καθώς και προς το Φροντιστήριο Μ.Ε. Βασίλης Δικαιουλάκος για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της κόρης μας Πένυς Τσετσενέκου, η οποία εισήχθη 6η στη Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πάτρας.Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Οι γονείς
Γεώργιος και Σοφία Τσετσενέκου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστώ τα Φροντιστήρια Μ.Ε. Β. ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ και ιδιαιτέρως τον Φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, που με τις γνώσεις του και την άριστη μέθοδό του συνέβαλε καθοριστικά στην εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.Γιούλη Αντ. Γκάργκουλα

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστούμε θερμά το φροντιστήριο Μ.Ε. και ιδιαιτέρως τον Φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο και τον Μαθηματικό κ. Παύλο Κατσιλιέρη για την εισαγωγή του γιου μας Παναγιώτη Καραγιαννόπουλου στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με σειρά 10ος.Οικογένεια Ιωάννη Καραγιαννόπουλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Β. Δικαιουλάκου για την άριστη προετοιμασία που υπήρξε και καθοριστική στην εισαγωγή του γιου μας Αλέξανδρου Σκουμπέλου του Νικολάου (11ος) στο Τμήμα Εργοθεραπείας ΤΕΙ Αθήνας.Με εκτίμηση,
Νικόλαος και Βενετία Σκουμπέλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστούμε θερμά το φροντιστήριο Μ.Ε. και ιδιαιτέρως τον Φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο και τον Μαθηματικό κ. Παύλο Κατσιλιέρη για την εισαγωγή του γιου μας Παναγιώτη Καραγιαννόπουλου στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Εθν. Μετσοβίου Πολυτεχνείου, με σειρά 10ος.Οικογένεια Ιωάννη Καραγιαννόπουλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμές ευχαριστίες στο Φροντιστήριο Μ.Ε. Β. Δικαιουλάκου για την άριστη προετοιμασία που υπήρξε και καθοριστική στην εισαγωγή του γιου μας Αλέξανδρου Σκουμπέλου του Νικολάου (11ος) στο Τμήμα Εργοθεραπείας ΤΕΙ Αθήνας.Με εκτίμηση,
Νικόλαος και Βενετία Σκουμπέλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘα ήθελα να ευχαριστήσω το Φροντιστήριο Μ.Ε. Β. ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΣ και ιδιαιτέρως τον Φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, τον Χημικό κ. Γιάννη Πατσόπουλο και τον Βιολόγο κ. Κώστα Κουμπανάκη, για την πολύτιμη συμβολή τους στην εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.Γιάννης Πουλόπουλος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστώ θερμά τους καθηγητές – φροντιστές Βασίλη Δικαιουλάκο, Δημήτριο Γεωργακίλα, Απόστολο Κορομηλά και Ελένη Γκεσούλη, που με την επιστημονική τους κατάρτιση και εκπαιδευτική εμπειρία συνετέλεσαν στην επιτυχία μου στην Ιατρική Σχολή Πάτρας.
Δημήτριος Μιχ. Τσιλιβαράκης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΑισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω και δημοσίως τις ευχαριστίες μου προσωπικά στον καθηγητή Φυσικής κ. Βασίλειο Δικαιουλάκο, πολύτιμο αρωγό στην προσπάθειά μου, ο οποίος με την επιστημονική του κατάρτιση και την αναγνωρισμένη εκπαιδευτική του εμπειρία συντέλεσε στην εισαγωγή μου στη σχολή Μηχ/κών Η/Υ – Τηλ/νιών και Δικτύων Θεσσαλίας (Βόλος). Με βαθιά εκτίμηση,
Σπύρος Σαρδέλης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘεωρώ ιδιαίτερη υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά τον καθηγητή φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία μου στο μάθημα της φυσικής, στο οποίο αρίστευσα (100 μόρια) με αποτέλεσμα να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου, την Ιατρική Ιωαννίνων. Με εκτίμηση,
Ιωάννης Ξηρογιάννης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου που με την συνεχή, αδιάκοπη και όπως επιβεβαιώνεται επιτυχή προσπάθεια, δικαιώθηκε και με δικαίωσε κατακτώντας την εισαγωγή μου στη Σχολή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Αθήνας. Με βαθιά εκτίμηση,
Ευγενία Αθανασακοπούλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, που με την συνεχή, αδιάκοπη και όπως επιβεβαιώνεται επιτυχή προσπάθεια, μου παρείχε όλα εκείνα τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια, για την κατάκτηση της επιλογής μου εισαγωγής στη Σχολή Αστυφυλάκων. Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ιωαν. Χρονόπουλος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου που με την συνεχή, αδιάκοπη και όπως επιβεβαιώνεται επιτυχή προσπάθεια, δικαιώθηκε και με δικαίωσε κατακτώντας την εισαγωγή μου στη Σχολή Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία Αθήνας. Με βαθιά εκτίμηση,
Ευγενία Αθανασακοπούλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, που με την συνεχή, αδιάκοπη και όπως επιβεβαιώνεται επιτυχή προσπάθεια, μου παρείχε όλα εκείνα τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια, για την κατάκτηση της επιλογής μου εισαγωγής στη Σχολή Αστυφυλάκων. Με εκτίμηση,
Γεώργιος Ιωαν. Χρονόπουλος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΗ επιστημονική του κατάρτιση σε συνδυασμό με τη διδακτική του αρτιότητα και την πολύτιμη συμπαράσταση με οδήγησαν στο να εισαχθώ στη σχολή της επιλογής μου Οικονομικών Επιστημών Αθήνας, κύριε Βασίλη Δικαιουλάκο σας ευχαριστώ θερμά. Κυριακή Πορώνη του Ιωάννη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕκπαιδευτικοί και άνθρωποι σαν τον καθηγητή μου κύριο Βασίλη Δικαιουλάκο στις μέρες μας σπανίζουν! Τον ευχαριστώ θερμά για όλα όσα έκανε για μένα αυτή την χρονιά, που συνετέλεσαν στο να περάσω με επιτυχία τις εξετάσεις και να εισαχθώ στη σχολή προτίμησής μου, Αστυφυλάκων. Με εκτίμηση,
Χρήστος Πράσινος του Κωνσταντίνου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΑισθάνομαι την υποχρέωση και δημοσίως να απευθύνω εκ βάθους καρδίας τις πιο θερμές μου ευχαριστίες προς τον καθηγητή φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο για την ποιότητα πάνω απ’ όλα της εκπαίδευσης, την πολύτιμη στήριξη και βοήθεια που μου παρείχε και με οδήγησαν στην εισαγωγή μου στη σχολή της επιλογής μου Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (Σ.Τ.Υ.Α.). Με ειλικρινή και βαθιά εκτίμηση,
Άγγελος Σμυρλής του Μιχαήλ

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΗ πείρα και το πάθος στην εκπαίδευση οδήγησε για μια ακόμη φορά στην επιτυχία. Θερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου για την υπομονή, τα εφόδια και τη στήριξη που μου παρείχε, οδηγώντας με στην κατάκτηση της επιλογής μου εισαγωγής στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Θράκης (Ξάνθη). Με εκτίμηση,
Παναγιώτα Τσίτσου του Νικολάου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, που με την συνεχή, αδιάκοπη και όπως επιβεβαιώνεται επιτυχή προσπάθεια, μου παρείχε όλα εκείνα τα απαραίτητα πνευματικά εφόδια, για την κατάκτηση της επιλογής μου εισαγωγής στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών Πειραιά.Με εκτίμηση,
Παναγιώτα Κουφουδάκη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΑισθανόμαστε υποχρέωση να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους καθηγητές της κόρης μας Γεωργίας Καρλαύτη, κ.Νικόλαο Οικονόμου, κ.Αθανασία Λίγγρη και κ. Υβόνη Γεωργακοπούλου του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας, καθώς και το Φροντιστήριο Μ.Ε Βασίλειος Δικαιουλάκος και τις καθηγήτριες Άννα Δημοπούλου και Έφη Εξαρχέα, για την πολύτιμη βοήθειά τους, ώστε να εισαχθεί η κόρη μας στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Πάτρας. Οι γονείς,
Κώστας και Μαρία Καρλαύτη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Φροντιστήριο του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου και τους καθηγητές του για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία της κόρης μας Ελεάνας Μανωλοπούλου, η οποία εισήχθει 2η στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Καλαμάτας.Κώστας και Πόλα Μανωλοπούλου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘερμά ευχαριστώ τον καθηγητή φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, για τα πνευματικά εφόδια που μου παρείχε και τα οποία με βοήθησαν καθοριστικά να επιτύχω ένα μεγάλο στόχο, την εισαγωγή μου στην Ιατρική Θεσσαλίας. Με βαθύτατη εκτίμηση,
Λαθούρης Νικόλαος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΘα ήθελα και δημοσίως να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον καθηγητή φυσικό κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, για την καθοριστική συμβολή του στην εισαγωγή μου στη Σχολή Χημείας Αθήνας. Με εκτίμηση,
Στασινός Μπερεδίμας

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΚύριε Βασίλη Δικαιουλάκο σε ευχαριστώ. Για την πολύτιμη συμπαράστασή σου και τη διδακτική σου αρτιότητα που με οδήγησαν στο να εισαχθώ στη Σχολή Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου.Νικόλαος Αθ. Ξυπόλιτος

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΈνα μεγάλο «ευχαριστώ» από τα βάθη της καρδιάς μου στον καθηγητή μου Βασίλη Δικαιουλάκο για τα όσα με δίδαξε αυτή τη χρονιά και με την συμπαράσταση του κατάφερα να εισαχθώ στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών Ιωαννίνων.Μαρία Σπ. Σπανού

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΜε τον άξιο «δάσκαλο», επιστήμονα, καθηγητή Φυσικής κύριο Βασίλη Δικαιουλάκο νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ τη χαρά και τη συγκίνηση, καθώς και να του αποδώσω το μεγαλύτερο μέρος των συγχαρητηρίων και του επαίνου που του αρμόζει για την ουσιαστική του συμβολή στην εισαγωγή μου στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Πολιτισμού Πελοποννήσου (Σπάρτη).Παρασκευάς Γεωργακόπουλος του Παναγιώτη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια την ουσιαστική συμβολή του στην επιτυχία μου στη ΣΧΟΛΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ (ΣΣΑΣ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αισθάνομαι βαθύτατη την υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, ευχόμενος ταυτόχρονα αυτή η σταθερή ανοδική του πορεία στον εκπαιδευτικό χώρο να συνεχιστεί και να δικαιώνει πάντα τους αγώνες και τις προσπάθειες όλων.
Παναγιώτης Χαχής του Χρήστου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση- Τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών – αισθάνομαι βαθύτατη την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά το Φροντιστήριο  Μ.Ε του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου, που συνέβαλε σ’ αυτή μου την επιτυχία, γεγονός που αποτελεί συνάμα και μια ακόμη απόδειξη της αξιόλογης και επιτυχούς εκπαιδευτικής του πορείας στο χώρο!
Άννα Τσολάκου του Χρήστου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια τις ουσιαστικές γνώσεις, την ηθική συμπαράσταση και την παρότρυνση συνέχισης του αγώνα, ευχαριστώ από καρδιάς το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης ΒΑΣΙΛΗ ΔΙΚΑΙΟΥΛΑΚΟΥ που συνέβαλε στην εισαγωγή μου στη Σχολή Μαθηματικών Κρήτης (Ηράκλειο).
Δημήτριος Κουμουνδούρος του Παναγιώτη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστούμε θερμά το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου για την πολύπλευρη συμβολή του τόσο σε γνωστικό όσο και σε ηθικό επίπεδο στην επιτυχία μας.

 

 

Φώτιος Γκάργκουλας Ιατρική Αθηνας
Γεώργιος Σωφρονάς Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Ε.Μ.Π
Δημήτριος Τσιλιβαράκης Ιατρική Πάτρας
Παναγιώτης Χαχής Οδοντιατρική (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης
 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια την ποιοτική όσο και ουσιαστική παροχή γνώσεων, καθώς και την ηθική συμπαράσταση, ευχαριστώ από καρδιάς το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης του κ. Βασίλη Δικαιουλάκου που συνέβαλε στην εισαγωγή μου στη Σχολή Γεωλογίας Πάτρας.
Δημήτριος Σμυρνιός του Βασιλείου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια την ολοκληρωμένη εκπαιδευτική φροντίδα, την αποτελεσματική και υπεύθυνη μέθοδο παροχής γνώσεων και την αξιόπιστη συμβουλευτική και τον προσανατολισμό, εκφράζω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια, προς το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ.Βασίλη Δικαιουλάκου, για την εισαγωγή μου στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας. (Θεσσαλονίκη)
Ελένη Πετρέα του Σταύρου

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστώ τους καθηγητές μου του Λυκείου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ», καθώς και τον κ. Βασίλη Δικαιουλάκο για την βοήθεια που μου παρείχαν, έτσι ώστε να επιτύχω το στόχο μου στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.
Γιώργος Ευστ. Λευθεριώτης

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΕυχαριστώ θερμά τους καθηγητές του Α’ Λυκείου Καλαμάτας και το Φροντιστήριο Μ.Ε Βασίλη Δικαιουλάκου. Ιδιαίτερα τους καθηγητές Ελένη Μπαρούνη Φιλόλογο, Ανθή Μικροπούλου Φιλόλογο  για τη βοήθεια που μου προσέφεραν για την εισαγωγή μου στη Σχολή Φιλολογίας Πανεπιστημίου Καλαμάτας.
Κωνσταντίνος Κωστέας

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια το αμέριστο προσωπικό ενδιαφέρον, τα ουσιαστικά και πλήρη επιστημονικά εφόδια, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά το φροντιστήριο και προσωπικά τον κ. Βασίλη Δικαιουλάκο, που συνέβαλε καθοριστικά στην εισαγωγή μου στη Σχολή Φιλοσοφίας Πάτρας.
Λυδία Μπακαράκη

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΓια την ουσιαστική βοήθεια που μου προσέφερε στα επαναληπτικά μαθήματα και κυρίως για την ηθική συμπαράσταση κι παρότρυνση συνέχισης του αγώνα, που είχε ως αποτέλεσμα την εισαγωγή μου στην Ιατρική Αθήνας, βαθύτατα ευχαριστώ το Φροντιστήριο Μ.Ε του κ.Βασίλη Δικαιουλάκου.
Δήμητρα Λεκαδίτη

thx5 thx7
thx1 thx3
 thx14 thx16
 thx8 thx9
 thx4 thx6
 thx17 thx19
 thx12 thx13
 thx2 thx11
thx22 thx23
thx20 thx21
thx18 thx24
thx15