Επιτυχίες μαθητών μας στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Ο Θαλής» 2017-2018

Το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Βασίλειος Δικαιουλάκος συγχαίρει τον μαθητή του, Βασίλειο Καλογερόπουλο του Δημητρίου, μαθητή της Α΄ Λυκείου του 4ου ΓΕΛ Καλαμάτας για τη σπουδαία επιτυχία του στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Ο Θαλής» 2017-2018, που διεξάγει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (Ε.Μ.Ε.) τα τελευταία 100 χρόνια.

Επίσης το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Βασίλειος Δικαιουλάκος συγχαίρει τους μαθητές του, Γρηγόρη Κωτσάκη του Ιωάννη, μαθητή της Γ΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας και την Όλγα Μαργέλη του Δημητρίου, μαθήτρια της Γ΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Καλαμάτας, για την επιτυχία τους στον 78ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Ο Θαλής» 2017-2018 της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.
Συγχαρητήρια και στους Μαθηματικούς του Φροντιστηρίου μας και ιδιαιτέρως στην κυρία Ελένη Δημαρέση και στην κυρία Ελένη Μαλαπάνη για το ζήλο και το εκπαιδευτικό τους πάθος για προσφορά.
Το Φροντιστήριο «Βασίλειος Δικαιουλάκος» ενθαρρύνει τους μαθητές του να συμμετέχουν στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Μαθηματικώνυποστηρίζοντάς τους με εκπαιδευτικό υλικό και επιπλέον δωρεάν ώρες διδασκαλίας. Μέρος του υλικού όπως και άλλες πληροφορίες  βρίσκονται στην νέα ιστοσελίδα του φροντιστηρίου μας www.dikaioulakos.gr.

 

Προηγούμενες Διακρίσεις-Επιτυχίες των μαθητών του φροντιστηρίου μας