18 Μαΐου 2017

Η Αναγκαιότητα της Θερινής Προετοιμασίας

 

Αγαπητοί γονείς,

με αίσθημα ευθύνης το φροντιστήριό μας, δεκαετίες τώρα, προετοιμάζει υποψηφίους για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

 

Η θερινή περίοδος για τους μαθητές του γυμνασίου:

Στα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν Ολιγομελή Τμήματα Γυμνασίου, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις νέες εκπαιδευτικές ανάγκες, σύμφωνα με τη ύλη των νέων σχολικών βιβλίων. Στο Φροντιστήριό μας η διδασκαλία στα μαθήματα του Γυμνασίου θα γίνεται σύμφωνα με νέο αναλυτικό πρόγραμμα  με πλήρη προσαρμογή στη Διαθεματικότητα.

 

Η θερινή περίοδος για τους μαθητές της Α΄ Λυκείου:

Κατά την θερινή περίοδο στο φροντιστήριό μας θα λειτουργήσουν Ολιγομελή Τμήματα. Το πρόγραμμα σπουδών ανταποκρίνεται σε δύο βασικές επιδιώξεις:

 

  1. Την δημιουργία υποδομής γνώσεων στα μαθήματα: Μαθηματικά-Φυσική-Χημεία-Αρχαία ελληνικά-Νέα ελληνικά.
  2. Την εξοικείωση των μαθητών με τις νέες μεθόδους αξιολόγησης.

 

Τα αποτελέσματα:

α) Οι μαθητές μας πετυχαίνουν στο Σχολείο τους άριστες επιδόσεις.

β) Ως μαθητές της Β’ Λυκείου ανταποκρίνονται με μεγάλη ευκολία στις απαιτήσεις των μαθημάτων της τάξης τους.

γ) Αποκτούν τα εφόδια  για να επιτύχουν στις Σχολές που προτιμούν.

 

Η θερινή περίοδος για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου:

Θεωρούμε σκόπιμο να σας παρουσιάσουμε επιγραμματικά τα πλεονεκτήματα της θερινής προετοιμασίας των τελειόφοιτων της Β’ Λυκείου, με αποκλειστικό κριτήριο την μεγιστοποίηση της επιτυχίας των εφήβων μαθητών μας.

 

Συγκριτικά πλεονεκτήματα

  • Ο μαθητής μετά το τέλος των εξετάσεων της Β’ Λυκείου, με νωπές τις προαπαιτούμενες γνώσεις της προηγούμενης χρονιάς, σε ένα εντατικό πρόγραμμα πέντε εβδομάδων, καλύπτει ένα σημαντικό μέρος της ύλης της Γ’ Λυκείου και έτσι εμφανίζεται πανέτοιμος στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στις αρχές του Σεπτέμβρη.
  • Η θερινή ανάπαυλα του Αυγούστου, γίνεται με την πραγματική αίσθηση ότι ο υποψήφιος γνωρίζει πλέον τις αντικειμενικές δυσκολίες της κρίσιμης τάξης που ακολουθεί και συνεχίζει την προετοιμασία του από την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς χρονοβόρες αναζητήσεις και πειραματικές προσαρμογές στην κατάλληλη ομάδα και το διαβαθμισμένο τμήμα.
  • Η ύλη ολοκληρώνεται με λογικό χρονοδιάγραμμα στο τέλος του Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα ο υποψήφιος να αντιμετωπίζει με άνεση χρόνου για ένα περίπου τρίμηνο (Μάρτιος-Απρίλιος-Μάιος) συνδυαστικά θέματα Πανελλαδικών εξετάσεων και να συμμετέχει σε διαγωνίσματα προσομοίωσης, τα οποία του επιτρέπουν την μέγιστη δυνατή εξοικείωση με τις απαιτήσεις των εξετάσεων.